Glutenfritt Bageri

Välkommen till Blomgrens Glutenfria Bageri. I vårt bageri har vi endast glutenfria produkter bakade i en helt glutenfri miljö. Här kan du hitta allt från matbröd, kaffebröd och konditorivaror, samt bageriets egna pizzor och pajer.

Vi har nybakat bröd till försäljning alla vardagar, till både privatpersoner och företag. Beställningar kan ske per telefon, mail eller via Beställ Online. Ni är även varmt välkomna att handla direkt i butiken!

För att se vårt fulla sortiment, klicka här.

Nätbutiken

Nu startar vi våran nya tjänst Nätbutiken, där ni kan köpa ert bröd online och få det levererat till ert närmaste DHL SERVICE POINT för upphämtning. Som det ser ut just nu så kan vi endast skicka våra beställningar på måndagar/tisdagar. För att se leveranstiden till eran ort, var vänlig och gå in på DHL:s egna Tidtabell.

Detta innebär att er beställning måste göras senast dag före helgdag veckan innan, för att vi ska hinna få en bekräftelse av betalning och kunna förbereda så att ni får ert bröd skickat till er snart som möjligt.